tancar Tancar googleMaps

Ajuntament d'Òrrius

Actualitat / NOTÍCIES
 • Llista Provisional Puntuació Escola Bressol Les Orenetes

  E D I C T E

  En JORDI RULL I CLAUS, Alcalde–President de l’Ajuntament d’Òrrius, comarca del Maresme,

  FAIG SABER:

  Que la Mesa de Valoració de les sol·licituds de preinscripció d’infants a l’escola de bressol municipal “Les Orenetes” d’aquesta localitat per al curs 2017-2018, reunida el dia 18 de maig de 2017, un cop examinada i valorada la documentació presentada per participar en aquest procés selectiu, no exclou cap sol·licitud per incompliment dels requisits interessats en la convocatòria, i, feta la respectiva valoració individual, aquesta dona els resultats següents:

  Reg

  Sol·licitant

  Infant

  Punts rals.

  Punts Esp.

  Total

  286

  Gisela Bellavista Sola

  Aran de Robles Bellavista

  30

  0

  30

  288

  Pau Luque Nuñez

  Roger Luque Cuquet

  70

  0

  70

  305

  Belén Otero Trullás

  Xavi Redondo Otero

  30

  0

  30

  309

  Noel Gómez Pérez

  Martí Alsina Gómez

  30

  0

  30

  310

  Anna Cunill Maltas

  Pep Mauri Cunill

  70

  0

  70

  311

  Alessia Conti

  Liam Fabri

  0

  0

  0

  312

  M. Pilar Expósito Martínez

  Leonardo Avila Expósito

  30

  0

  30

  316

  Berta Pascual Tarrés

  Arlet Cunill Pascual

  30

  0

  30

  320

  Paula Marqués Pastor

  Laia Cot Marqués

  30

  0

  30

  329

  Jozef Balís

  Matías Balís

  0

  15

  15

  Puntuació de les sol·licituds que se sotmet a exposició pública els dies 23 a 29 de maig de 2017 a les oficines municipals, perquè els interessats legítims puguin examinar la documentació i presentar les al·legacions que considerin adients.

  Tanmateix, s’anuncia que la Mesa de Valoració es reunirà a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, el proper dia 25 de maig de 2017, a les 20 hores, per a celebrar l’acte públic de sorteig del número de desempat entre les sol·licituds admeses.

  El que es fa públic per a general coneixement.

  Òrrius, 22 de maig de 2017.

  L’alcalde

  Jordi Rull i Claus

   
 • 2a TROBADA DE L’EQUIP JOVE

   
   
 • TRET DE SORTIDA DE LA VIA BLAVA I RECUPERACIÓ PAISATGÍSTICA DE LA RIERA D’ARGENTONA

  Els municipis d’Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius, Mataró i Òrrius creen una comissió de treball pluridisciplinar, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Maresme i el Consorci de Turisme Costa del Maresme

  Els municipis d’Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius, Mataró i Òrrius tenen en comú la pertinença a la conca de la Riera d’Argentona, eix vertebrador del territori al Maresme central

  Amb la industrialització, el creixement urbanístic, el ràpid abandonament de les activitats socioeconòmiques tradicionals i la sobreexplotació dels aqüífers, la riera i els seus afluents han perdut capacitat hídrica, s’han estès els canyissars en detriment de la vegetació autòctona i han quedat en desús o han desaparegut els antics camins. En definitiva, la modernització de les nostres viles i ciutats, en els darrers decennis, ha fet que la societat doni l’esquena a les rieres i es vegin més com un problema que com una oportunitat.

  El passat divendres 31 de març es va celebrar una reunió política i tècnica a l’Ajuntament de Dosrius per consensuar accions conjuntes de millora de la conca de la riera. Es va posar de relleu la voluntat de recuperar la Riera d’Argentona des del punt de vista ambiental i paisatgístic i la creació d’una xarxa de camins per a la pràctica esportiva i foment de la mobilitat sostenible, així com l’adequació de vestigis històrics relacionats amb l’aprofitament de l’aigua (molins fariners, pous de glaç, mines, etc.). A la reunió hi van assistir alcaldes, regidors i tècnics dels cinc municipis (Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius, Mataró i Òrrius), representants del Consell Comarcal del Maresme i del Consorci de Turisme Costa del Maresme, acompanyats per responsables de les companyies d’aigua de Mataró i d’Argentona i de tècnics externs.

  A la trobada es va acordar la creació d’una comissió tècnica per elaborar el projecte global i estudiar diverses fonts de finançament. D’altra banda, també s’ha sol·licitat la redacció d’un projecte a la Diputació de Barcelona, dins el programa de camins esportius, per tal de dissenyar un camí o via blava que connecti la platja amb les poblacions de l’interior pel costat de la Riera d’Argentona.

  El projecte neix amb la clara intenció de la millora mediambiental i de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de les poblacions, així com la potenciació d’activitats socioculturals, com ara la pràctica esportiva, el lleure de natura i el turisme cultural.

   

   

   

   
 • Argentona, Cabrera, Dosrius i Òrrius avancen en el projecte comú de desenvolupament econòmic

  Els municipis que integren el conveni Riera d’Argentona concreten el desenvolupament del Pla Director i definició estratègica del projecte comú

  Aquest divendres 31 de març s’han reunit a l’Ajuntament de Dosrius els alcaldes i regidors de Promoció Econòmica d’Argentona, Cabrera, Dosrius i Òrrius per tal de seguir avançant en la implementació del Pla Director i la definició estratègica dels municipis de la riera d’Argentona.

  En aquesta trobada s’ha fet un repàs a les accions realitzades conjuntament des de l’any 2011, quan van signar el conveni marc per al foment de l’ocupació d’aquests municipis. En aquest sentit s’ha abordat la necessitat d’enfortir la coordinació, així com la d’impulsar una imatge conjunta de marca que identifiqui el treball i sinergies que els quatre municipis duen a terme al territori per al desenvolupament econòmic local.

  La reunió s’ha valorat de manera molt positiva i s’ha aprofitat per definir les quotes de participació de cada Ajuntament i per consensuar algunes dels trets mínims que hauria d’incorporar aquesta futura marca.

  El Pla Director planteja un calendari d’acció de quatre anys i pretén implicar els agents econòmics del territori: administracions, comerços, empreses i entitats, amb l’objectiu de dissenyar projectes col.laboratius i mancomunats que siguin mereixedors de finançament supramunicipal i que permetin beneficiar les quatre localitats participants.     

   
 • SERVEI D’ORIENTACIÓ JURÍDICA GRATUÏT

  16/07/2015
   
Ajuntament d'Òrrius
Plaça de l'Església, 5. 08317 Òrrius
T. 93 797 14 55 / F. 93 756 06 73
NIF. P0815200A
diputació de barcelona